9. 7. 2014

Ach tie vlasy...(part 1)



Ahoj

Dnes vám prinášam článok zameraný na vlasy. Je leto (síce počasie za oknom tak nevypadá) a naše vlasy trpia. Sú vystavené slnečnému žiareniu, vode či už z bazénov, mora alebo jazera. Sú vysušené, lámu sa, sú bez lesku a života. Nakoľko dlhodobo spolupracujem s firmou Kallosshop.sk tak som sa obrátila na ich stránku a vybrala som si 4 produkty ktoré by vás mohli zaujímať.



Dnes bude článok zameraní na dva z nich ktoré už testujem zhruba mesiac a stále ma prekvapujú viac a viac.




O šampóne si môžete prečítať: Vyživujúci šampón na suché vlasy bez lesku. Vlasy vyživuje  a spevňuje.  Vhodné na každodenné použitie. 

Môj názor: Asi zhruba pred dvomi mesiacmi som si dala odfarbiť vlasy s tým že sa chcem zbaviť čiernej a chcem mať opäť moje krásne hnedé vlasy (však neúspešne). Samozrejme si to odskákali moje vlasy, zostali všelijaké len nie pekné. Keď sa mi dostal tento šampón do rúk zostala som milo prekvapená. Mal by voňať po vanilke mne však pripomína vanilkový koláč alebo niečo podobné. Asi zhruba po týždni sa  moje vlasy vďaka tomuto šampónu spamätali a a vrátil sa im ich lesk.

Cena:  2,29€/1000ml

Hodnotenie: 5/5



Ďalší výrobok je Kallos GOGO Gél na vlasy




O géle si môžete prečítať: Silne tužiaci gél  na vlasy  125ml. Gél naneste na vlasy a vytvarujte si účes. Gél zabezpečí dlhotrvajúcu fixáciu. 

Môj názor: Veľa krát keď sa ponáhľam a mám umyté vlasy tak si do nich iba dám trochu gélu a idem. Je malý takže nezaberie ani veľa miesta v kabelke či batohu. Vlasy moc nezaťažuje.

Cena: 0,89€/125ml

Hodnotenie: 5/5

Dúfam že sa vám článok páčil. A ako sa staráte o vaše vlasy v tomto období vy?
Zatiaľ Pá.

6 komentárov:

  1. Super článek i blog :-) ! Přeji hodně štěstí v blogování ...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Je to super blog aj članok :)

    Budem rada ked aj ty navstívis moj blog :)) http://www.lifesabi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, prosím ťa, keď píšeš veci, tak si to daj aspoň niekým skontrolovať. Máš veeeeľa chýb, veď napríklad slovo zameraný sa píše s ypsilonom. Celý blog si daj niekomu skontrolovať, aby tvojich čitateľov neodradilo čítanie inak celkom fajn textov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekná recenzia. Držím palce v blogovaní. :)

    Rada by som ťa pozvala na svoju giveaway :)

    www.nikoletavujisicova.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O tejto značke som úprimne ešte nikdy nepočula. Ale možno ho vyskúšam ked o nej píšeš také dobré veci :D
    http://whateverforeveryou.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...