29. 1. 2015

Láska na prvé čuchnutie :)



Ahoj

Dnes vám po dlhej dobe prinášam recenziu na kozmetické výrobky. Zhruba na začiatku mesiaca som uzavrela spoluprácu s firmou BIOnatural, ktorú určite moc dobre poznáte. A ak nie tak táto firma sa zaoberá prírodnou kozmetikou od balzamov na pery až po ekodrogériu. Na tejto stránke sa mi páči široký výber produktov. Každý si nájde to čo hľadá alebo potrebuje. Ja som si vybrala 3 produkty o ktorých vám dnes napíšem recenziu. Takže poďme na to.












O produkte si môžete prečítať: Bio kokosový olej Caffe Latte obsahuje extrakt z kávových bôbov a bio kokosový olej. Pôsobí relaxačne a zároveň povzbudí a zregeneruje unavenú pleť aj myseľ. Ošetruje, hydratuje a zjemňuje všetky typy pleti vrátane citlivej. Chráni pleť pred vysychaním a spomaľuje jej starnutie. Extrakt z kávových zŕn vypína pokožku, aktivizuje myseľ a navodzuje dobrú náladu.
Upozornenie: Pri teplote cca 25 °C je produkt tekutý. Pre zachovanie tuhej konzistencie skladujte do 20-22 °C.
Cena:    100ml – 7€
                250ml – 15€
Ako prvé vás po otvorení omámi krásna vôňa do ktorej sa jednoducho zamilujete. Cítite len kávu, takže pokiaľ milujete vôňu kávy určite vám ho odporúčam. Nádherne pokožku hydratuje a aj hodiny po tom čo sa s ním natriete budete jednoducho tú vôňu cítiť. Ja mám to menšie balenie takže sa určite zmestí do každej kabelky.
Za mňa mu určite dávam 5 z 5 bodov.





Ako ďalšiu vec tu mám rakytníkový balzam.

O balzame si môžete prečítať: Jedinečné spojenie bio bambuckého masla a vzácneho oleja z rakytníka. Táto biokozmetika svojimi liečivými účinkami poskytuje koži spoľahlivú ochranu pred voľnými radikálmi. Obmedzuje tvorbu vrások. Veľmi účinný bio balzam na kožné ochorenia, akné, ekzémy, lupienku, s vysoko regeneračnými účinkami po ožarovaní, popáleninách a drobných poraneniach. Bez parfumácie, vhodný i pre malé deti. Použitie: vrásky, pre deti, na citlivú pleť, presušená pokožka, ekzémy, lupienka, opuchy, podliatiny, po opaľovaní, na popáleniny, odreniny, regenerácia kože po ožarovaní, strie.

Zloženie:Butyrospermum parkii butter bio, helianthus annuus seed oil bio, sesamum indicum oil bio, simmondsia chinensis oil, candelilla cera, cera alba, prunus amygdalus dulcis oil, hyppophae rhamnoides extract, tocopherol, ascorbyl palmitate,ascorbic acid

Cena:    19ml – 5,02 €
                50ml – 8,03€
                250ml – 32,14€
Vôňa je príjemná akurát že keď si budete dávať balzam na tvár tak ho musíte poriadne rozotrieť lebo budete mať oranžové fľaky. Ja ho používam na vyrážky lebo rakytník je aj na akné.
Dávam mu 4 z 5 bodov.





No a ako poslednú tu mám čarovnú vanilku, balzam na pery.

O balzame si môžete prečítať: Vianočný balzam na pery Čarovná vanilka vás omámi vôňou zmyselnej vanilky v kombinácii s klinčekom, anízom, mandľou, badiánom, škoricou a červeným pomarančom. Nechajte sa unášať čarom tento vône, vypnite svoju myseľ a snívajte.

Aktívne látky:
Kakaové maslo - vyživuje a vytvára ochrannú vrstvu, ktorá chráni pred účinkami nepriaznivého počasia.
Bambucké maslo - pery zvláčňuje a pomáha zlepšiť ich elasticitu.
Hroznový olej - obsahuje vitamín E a vypína pokožku pier.
Ricínový olej - perám dodá lesk a zároveň ich hydratuje.
Marhuľový olej - upokojuje pokožku pier a zjemňuje ju.
Kokosový olej  - zabraňuje starnutiu pokožky pier.

Spôsob použitia: Nanášajte na pery podľa potreby. Skladujte pri teplote do 30 C.

Balenie: plastová vysúvacia tuba.

Krajina pôvodu: Slovensko

Zloženie: Cera Alba, Cocos Nucifera Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Theobroma Cacao, Prunus Armeniaca Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii, Tilia cordata Flower Extract
Tá vôňa, viem opakujem sa ale naozaj to nádherne vonia. Balzam je príjemný na perách, nelepí sa a krásne vonia. Ešte aj ten obal je krásny.
Dávam mu 5 z 5 bodov.






No na dnes to bude všetko. Čo vy a BIOnatural? Máte s týmto e shopom nejaké skúsenosti? Budem rada za každý komentár.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...