7. 11. 2019

Koniec roka sa blíži :)


Ahoj

O necelé dva mesiace tu máme koniec roku 2019. Neskutočne rýchlo to všetko ubehlo a ja si začínam tak pre seba tento rok rekapitulovať. Veľmi mi v tom pomáha môj diár, fotky, rôzne vstupenky a dokonca aj sociálne siete. V poslednej dobe si však uvedomujem že si neplním svoje sny a len prežívam zo dňa na deň. No a práve v tieto dni sa mi do cesty "priplietli" pár zaujímavých kníh a spolupráca práve s I Can Academy. Ak ma sledujete dlhšie tak viete že som s nimi už v minulosti spolupracovala, no a ich príspevky práve na instagrame mi dopĺňajú veľa krát pozitívnu energiu a chuť ísť ďalej. No a práve dnes Vám ukážem 4 veci ktoré mi prišli na zrecenzovanie.








Takže prvá vec je inšpirujúca kniha snov a cieľov.  Na začiatku máte 101 cieľov ktoré si vypíšete, nemusia byť krátkodobé, môže to byť niečo čo Vás bude nútiť sa posúvať ďalej a zlepšovať sa. Na ďalších stránkach máte rozpísané prečo je dôležití si napísať svoje sny a ciele, tipy ktoré Vám pomôžu pri písaní cieľov, základné pravidlá pri písaní snov a cieľov, máte tam dokonca zahrnutú rodinu, vzťahy, peniaze a aj sebarozvoj. Po všetkom tomto začínajú voľné stránky na vaše sny a ciele. Vždy tam máte dátum kedy ste to písali, dátum do kedy by ste chceli aby sa vám to splnilo, môžete si k tomu okrem textu nalepiť aj fotku, nejaký obrázok alebo niečo nakresliť.  Páči sa mi ako je celá kniha spracovaná, či to je grafika, text, obrázky, citáty jednoducho všetko. Na konci máte ešte voľné miesto na poznámky. Ja som si tam na začiatok napísala pár cieľov na ktorých chcem popracovať. Mám tam veci ktoré chcem dosiahnuť v najbližšej dobe ale aj veci ktoré budú trvať trošku dlhšie. K tejto knihe si ešte pôjdem dorobiť aj nástenku aby som mala niektoré veci na očiach.




 










Ďalšie dve veci boli pero a ceruzka. Ja viem v dnešnej dobe je už svet moderní a všetko je už v elektronickej verzii ale čo nemám na papieri to ako keby neviem. Preto som si vybrala pero s nápisom Som sama sebou. Pretože v dnešnej dobe chce každý od každého aby sa menil a bol obrazom tých druhých a všetci zabúdajú prečo sú každá jeden taký jedineční.  Ceruzka má nápis zase usmievaj sa na svet. Som zástancom toho že úsmev nestojí nič no môže niekomu zlepšiť deň. :)
No a posledná vec je 7 dňoví sprievodca k vašim cieľom. Je to vlastne brožúrka na 7 dní kde máte na konci ukážku z ich motivačného kalendára na rok 2020 ktorý ma zaujal a ešte malý motivačný obrázok.








Odporúčam Vám sa pozrieť na ich stránky ako aj na ich eshop. Veľa krát mi pomohli a dokopali  ma k určitým rozhodnutiam. Nezabúdajte sa v prvom rade sústrediť na to čo chcete vy a čo chcete dosiahnuť lebo život žijete len raz, tak ho nepremárniť.

Majte sa krásne :) D.

2 komentáre:

  1. Mám ráda tyhle motivační věci. Už dva roky používám jejich diář a jsem s ním velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som ho používala no teraz si rada dotváram svoj diár :)

      Odstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...