2. 10. 2020

Posledný závan leta

Ahoj

Dnes Vám prinášam recenziu na produkty ktoré som dostala od DM. Keďže sa snažím od začiatku roka zminimalizovať a spotrebovať väčšinu kozmetiky čo mám doma, tak jej ani veľa nenakupujem. A keď už niečo kúpim tak to je po väčšine v prírodnej verzii. No dlhé roky mám v obľube šampóny a podobné veci značky Baela. Už len pomerom ceny a kvality sa veľmi oplatia. Práve preto bude dnešný článok o šampóne a oleji na vlasy. 

 


 

Ako prvý tu mám hydratačný šampón na vlasy Tajomstvá krásy s kokosovou vodou.

O šampóne si môžete prečítať: Hydratačný šampón na vlasy Tajomstvá krásy s kokosovou vodou poskytuje posilnenie a sviežosť pre rozštiepené vlasy / vyživuje a zjemňuje. Obsahuje kokosovú vodu, pantenol, betaín, vôňa kokosu. Viac ako 90% použitých látok vrátane vody je prírodného pôvodu. Bez parabénov, silikónov, a mikroplastov, fľaša vyrobená zo100% recyklovaného materiálu.


Čo sa týka šampónu za mňa super. Vlasy krásne prevonal, boli po ňom jemné a vyživené. Keďže mám vlasy dosť husté potrebovala som v lete niečo čo ich hydratuje a tento šampón splnil moje očakávania. Veľkosť je klasických 250ml a cena 1,39€. Veľmi ma potešilo aj to že fľaša je z recyklovaného materiálu takže nezaťaží planétu.





Druhou vecou je olejna vlasy Tajomstvá krásy s kokosovou vodou. Všetko je presne také isté ako pri šampóne, no už pri vôni mi to nesedelo. Vôňa je skôr taká umelejšia, nie moc pekná. No dala som tomu šancu a poviem vám nikdy viac. Vlasy som mala ťažké ako keby nie poriadne umyté. Dokonca som si skúsila vlasy umyť len čisto so šampónom pre porovnanie ale teda olej za mňa určite nie. Veľkosť 100ml a cena 2,69€. Keďže nie som zvyknutá veci vyhadzovať tak som ho dala na vyskúšanie kamarátke a tá si ho nevie vynachváliť.





Určite máte aj vy nejaké svoje top produkty značky Balea. Tak budem rada ak sa s nimi podelíte do komentára.


Majte sa krásne :) D.

6 komentárov:

  1. BAleu mám ráda, hlavně jejich sprcháče.

    https://ehub.cz/system/scripts/click.php?a_aid=6c01c6c4&a_bid=bda3b915

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám ráda jejich tělové krémy. Našla jsem u nich jeden ve větším balení a s nádhernou vůní vanilky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám moc ráda plátýnkové masky, teda hlavně hydrogelové, ty se teď fakt povedly. Ta řada s diamantem např. :)
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...