10. 2. 2014

Bambu.sk

Ahoj.

Dnes Vám prinášam dalšiu recenziu.  Bude o kréme od e shopu darčeky bambu.sk. Chcela by som sa im v prvom rade poďakovať za poslanie krému na zrecenzovanie. 






Pôvodne som mala vybraté telové maslo čokoláda ale to bohužiaľ nebolo takže som si vybrala telový krém s ružového dreva. Keď mi prišiel balíček tak ma v prvom rade zaujala krabička v ktorej krém bol. 


Nebola ako ostatné krabičky (jednofarebná a nudná), bola nádherná a netypická. Mne osobne sa strašne zapáčila.


O kréme si môžete prečítať: Extra ľahký výborne roztierateľný krém, ktorý je vynikajúcim prírodným zdrojom vitamínov, bielkovín a minerálnych látok, ktoré hydratujú pokožku a pomáhajú jej zachovať si prirodzenú vlhkosť. krém obsahuje mandľový olej a vitamín E. Telový jogurt vám pomôže dosiahnuť pevnú, pružnú, mäkkú a krásne jemnú pokožku. Výrobok neobsahuje syntetické farby, minerálne oleje alebo parfumy. Všetky druhy, jogurtových krémov sú obohatené 100% prírodnými esenciálnymi olejmi. Krémy sú pomenované podľa éterického oleja ktorý bol použitý pri ich výrobe - Santalové drevo, Ružové drevo a Mandarínka.




Môj názor: Zamilovala som sa do neho hneď po prvom použitý. Používam ho najmä na suchú pokožku rúk lebo je trochu mastnejší. Moje ruky dôkladne hydratuje a nádherne vonia. Po nanesení voňia citrusovo ale po chvíli vôňu zmení. Určite by som si ho aj kúpila lebo za tú cenu sa podľa mňa oplatí. Stačí naniesť iba trochu a poriadne rozotrieť do pokožky.


Cena: 250ml/12€


Hodnotenie: 5/5


Čo máte radšej vy? Telové maslá alebo krémy?
O pár dní som tu s ďalším článkom.
Zatiaľ Pá.

5 komentárov:

  1. Vyzera velmi dobre a s tou pumpičkou je ešte praktickejší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. určite by som si ho kúpila len pre to ako krásne je zabalený :3 ja síce krémy veľmi nemusím ale viem o pár ľudoch,ktorý by sa potešili :) nechcela by si sa vzájomne sledovať ? :)

    Be perfect is simple

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já ani vlastně nevím, co raději používám. Ale mám ráda jak tělová mléka tak i tělová másla. I když mě popravdě moc nebaví, se s nimi natírat. Tělové máslo mám ráda Balea - kakao. A tělové mléko Freeman - kokos a nebo Avon - pomeranč, zázvor a koření.

    By-Moni

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...