15. 9. 2014

Ach tie vlasy...(part 2)



Ahoj.

Dnes som si pre vás pripravila pokračovanie článku ach tievlasy.






 Určite veľa z nás trpí lupinami. Samozrejme aj ja ich mám, a v poslednej dobe strašne veľa. Preto som sa rozhodla že siahnem po Subrina šampón proti lupinám a vypadávaniuvlasov. Nakoľko mi aj dosť padajú vlasy tak som zabila dve muchy jednou ranou.



O šampóne si môžete prečítať: Šampón s dvojitým účinkom proti lupinám a vypadávaniu vlasov. Obsahuje aktívnu látku octopirox, ktorá lupy odstraňuje a súčasne zabraňuje vzniku novým lupinám. Pritom však nepoškodzuje prirodzenú mikroflóru vlasovej pokožky. Výťažok z kávovníku aktivuje vlasové korienky, čím urýchľuje rast vlasov a zabraňuje ich predčasnému padaniu. Šampón sa stará o vlasy, vracia im plnosť a lesk.

Môj názor: V prvom rade šampón nádherne vonia a dobre pení. Stačí naozaj málo. Skúšam ho už dlhšie a polovica lupín mi už zmizla a kvalita mojich vlasov sa zlepšila. Takže ho určite odporúčam.

Hodnotenie: 5/5
Cena: 7,49€/ 400ml


A ako ďalší výrobok ktorý vám ukážem je gél na vlasy KallosPearl Styler.


O géle si môžete prečítať: Gél vlasy silno fixuje a dodáva im perleťový lesk .

Návod na použitie: Potrebné množstvo gélu si naneste na vlasy a dotvarujte si účes.

Môj názor: Gél naozaj drží účes, pene vonia ale akurát sa mi nepáči to dávkovanie. Má to takú ako keby pumpičku. Možno s tým len ja neviem pracovať.

Hodnotenie: 3/5
Cena: 4,09€/100ml

Takže to bude dnes všetko. A aký šampón alebo gél používate vy? Po prípade máte skúsenosť s firmou Kallosshop? Ak hej budem rada ak mi necháte komentár.


1 komentár:

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...