29. 3. 2020

letnyhit.sk



Ahoj


Kto ma sleduje už dlhšie tak vie že hádam od úplného začiatku spolupracujem so stránkou letnyhit.sk. Vždy si tam viem nájsť kúsok ktorý sa mi páči a tak bolo aj tento rok. 

Vždy sa snažím si vybrať kúsok ktorý vo svojej skrini nemám. Aby som to vedela obmieňať. Tento rok ma zaujala shopper kabelka Agathe. Už len jej veľkosťou mi vyhovuje keď idem na nečakaní nákup a zabudnem si doma tašku. Výhodou je že má ramienka na nosenie v ruke ale aj ramienko na nosenie cez plece. Jej tmavohnedou farbou a zlatými detailami sa krásne dopĺňa. Okrem veľkého úložného priestoru má vo vnútri ešte 3 malé vrecká do ktorých dáte telefón, kľúče alebo iné drobnosti. Materiál je ekokoža plus vo vnútri je zosilnené látka. Snažila som sa vám nafotiť čo všetko sa do kabelky zmestí a práve v deň fotenia mi kamarátka priniesla 3 knihy ktoré som chcela požičať, plus v taške mám ešte peňaženku, fľašu na vodu, kľúče, kozmetickú tašku a nejaké drobnosti. Takže za mňa to je veľká spokojnosť. Ešte som dostala aj nejaké zľavy plus malé náušnice. Kabelka bola okrem ochranných prvkov zabalená aj v taške s logom Anna Grace čo je vlastne aj výrobca tašky, takže je vhodná aj ako darček.








Na stránke si okrem kabeliek môžete vybrať aj nejaký batoh, slnečné okuliare či náramky alebo náhrdelníky. Určite si tam každý príde na svoje :)

Majte sa krásne :) D.

4 komentáre:

  1. Ta je krásná! :) Taky se mi moc líbí, že má ramínka na nošení v ruce i přes rameno :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vybrala sis moc hezkou kabelku. Začínám mít ráda tyhle prostornější, kde se toho víc vleze.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...