15. 7. 2020

OOTD s Bonprixom :)


 
Ahoj

Po dlhej dobe sa Vám opäť hlásim s outfitovým článkom. Vďaka spolupráce s bonprixom tu mám pár kúskov ktoré mi padli do oka. Keďže je počasím leto také aké je tak som siahla skôr po kúskoch ktoré vynosím aj teraz. :)



Ako prvé tu mám bezšvíkové legíny s tvarujúcim efektom. Po pravde keď som ich rozbalila mala som pocit že sa do nich asi nezmestím. Ale teda mýlila som sa. Sú super, vďaka vyššiemu pásu schovajú aj moje väčšie bruško a dodajú mojej postave tú pravú ženskosť. Ja som si vybrala vzorované a dajú sa krásne zladiť ako s farebným topom tak aj s čiernim :)

Druhou vecou je pletený top ktorý mám na foto spolu s legínami. Keďže je čierny a volnejší tak sa skvelo hodí ako ku rifliam tak aj k legínam. Na tomto tope ma zaujala práve potlač ktorá je v hornej časti a materiál ktorý je príjemne vzdušní a v horúcich dňoch je práve pre mňa jasnou voľbou.

 
Treťou vecou súlegíny ktoré boli v balení dvoch kusov. Ja som si vybrala verziu khaki a čiernu. Pri týchto dvoch som si mohla vybrať o číslo menšie ale do roboty mi stačia aj takéto. Materiál je príjemný lebo sa z väčšej časti skladajú z bavlny. Práve skvelo ich využijem na dovolenke keby sa náhodou schladí. 


Ďalšou vecou súcyklistické nohavice. Mám málo krátkych nohavíc tak som si vzala krátke v tmavozelenej farbe. Čo sa materiálu týka tak je taký istý ako aj pri tých dlhých. Určite si aj tieto vezmem na dovolenku. Mne osobne sa viac páčia keď si ich zalomím ešte a možno si ich aj tak prišijem.

 
Predposlednou vecou je pulóver s okrúhlym výstrihom. Ja ho mám v červenej farbe a na stránke je už len v modrej. Niektoré letné večeri bývajú ešte chladné preto sa mi tento sveter hodí. Má krásnu aplikáciu okolo výstrihu a tým nahrádza aj šperky.





Poslednou vecou je obyčajná čierna šiltovka s nápisom brooklyn. Snažíme sa chodiť viac von a mám dioptrické okuliare tak mi dosť prekáža slnko a práve po tejto som už dlhšie pokukovala :) 



Dúfam že sa Vám môj výber páčil:) ja si určite niektoré kúsky vezmem na dovolenku :) Tento rok zostávame na Slovenku tak sa veľmi teším :)

Majte sa krásne :) D.


3 komentáre:

  1. Pěkné kousky sis vybrala. Líbí se mi ty leginy a kšiltovka. Samozřejmě i trička jsou super. My letos na dovolenou asi nepojedeme. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...