12. 1. 2014

HarmonyNature


Ahoj.

Dnes som sa Vám rozhodla priniesť ďalšiu recenziu. V prvom rade by som sa chcela poďakovať firme HarmonyNature za poskytnutie vzoriek.




Ja som si zo vzoriek vybrala dva produkty. Prvý je Cannaderm Aknea ošetrujúca voda na aknéCannaderm Aknea ošetrujúci krém na akné.




 Čo v produktoch CANNADERM nenájdete:



  • žiadne SYNTETICKÉ PARFÉMY, FARBIVÁ, KONZERVANTY - výrobky majú farbu a vôňu po prírodných surovinách
  • žiadne SUROVINY Z ROPY - vo výrobkoch nenájdete vazelínu, minerálny olej, parafin ani syntetické konzervačné látky (parabény)
  • žiadne SLS ani SLES  - pri spracovaní sú použité iba najšetrnejšie  umývacie látky certifikované pre prírodnú a detskú kozmetiku
  • žiadne CHEMICKÉ UV FILTRE - vo výrobkoch sú použité iba minerálne UVA/UVB filtre s vynikajúcou znášanlivosťou i pri poškodenej pokožke
  • žiadne produkty značky CANNADERM NIE SÚ TESTOVANÉ NA ZVIERATÁCH 

 A teraz o produktoch :)

Aknea ošetrujúca voda s obsahom konope, alkoholu, prasličky a trikenolu na ošetrovanie pokožky s prejavmi akné. Účinne čistí, ošetruje a tonizuje pleť, sťahuje póry a obmedzuje tvorbu kožného mazu a vznik zapálených pórov. Pleť je po ošetrení čistá, hladká a rozjasnená. Pri dlhodobom používaní ošetrujúcej vody sa upravuje celkový stav a funkcia pokožky, ošetrovaná pokožka je hladšia, pružnejšia, bez prejavov podráždenia, klesá výskyt zapálených pórov a upravuje sa tvorba kožného mazu. Pre optimálny efekt doporučujeme následne ošetriť pokožku ošetrujúcim krémom Aknea. 
Použitie:
Dôkladne pretriasť! Ošetrujúcu pleťovú vodu naneste najlepšie pomocou jemného kozmetického tampónu lokálne na pokožku s prejavmi akné. Ošetrujte vždy čistú, umytú pokožku, zbavenú nečistôt a make-upu. Nepoužívajte na ošetrenie očných partií. Po aplikácii pleťovej vody ošetrite pokožku vždy ešte ošetrujúcim krémom Aknea.

Zloženie:
Aqua, Alcohol denat., Cannabis Sativa Seed Extrakt, Equisetum Arvense, Euphrasia Officinalis, Calendula Officinalis, Salicylic Acid, Leptospermone, Isoleptospermone, Flavesone, Salix Alba Bark, Allantoin

Môj názor: Po pár minútach keď som si pretrela pleť vodičkou som cítila také malé sťahovanie pokožky. Vodička je hnedej farby a vonia ako sirup proti kašľu. Podľa môjho názoru pri dlhodobom používaní by určite zabrala.

Hodnotenie: 5/5

Cena: 7,40€/200ml



Aknea ošetrujúci krém z čistého konopného oleja, s dubovou kôrou, myrhou a materinou dúškou na celodenné ošetrenie pokožky s prejavmi akné. Obsiahnuté účinné látky podporujú prirodzenú regeneračnú schopnosť kožných buniek, obnovujú hydratačnú, lipidovú a pH rovnováhu pokožky. Pokožka je po aplikácii výrazne upokojená a vláčna. Pri dlhodobom používaní krému sa upravuje celkový stav a funkcia pokožky, ošetrovaná pokožka je hladšia, pružnejšia, bez prejavov podráždenia, klesá výskyt zapálených pórov a upravuje sa tvorba kožného mazu. Pre optimálny efekt doporučujeme vždy kombinovať krém Aknea a ošetrujúcu vodu Aknea. 
Použitie:
Malé množstvo krému naneste lokálne na pokožku s prejavmi akné. Krém je vhodný na denné i nočné ošetrenie pokožky s prejavmi akné a nadmernou tvorbou kožného mazu. Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva mastný film a výrazne upravuje stav pokožky. Nepoužívajte na ošetrenie očných partií. Pred aplikáciou krému ošetrite pokožku najprv ošetrujúcou pleťovou vodou Aknea. Prípadné začervenanie pokožky po aplikácii krému nie je na závadu a samo vymizne.

Zloženie:
Aqua, Cannabis Sativa Seed Oil, Commiphora myrrha, Quercus Robur, Symphytum officinale, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Glycerin, Panthenol, Tocopherol Acetate, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fruktose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Glucose, Curcuma Longa, Leptospermum Scoparium, Bisabolol, Thymus serpyllum, Allantoin, Glucose Oxidase, Lactoperoxidase 

Môj názor: Po pravde vôbec ten krém nevonia a mala som trochu problém ho zniesť na tvári ale je to prírodná kozmetika bez akéhokoľvek chemického zásahu. Čiže máte väčšiu pravdepodobnosť že to zaberie a presne viete čo sa v tom kréme nachádza.

Hodnotenie: 3/5

Cena: 9,30€/75g

 

Zhrnutie: Ak máte problematickú pleť tak Vám určite odporúčam aj vodičku aj krém. Možno sa Vám tá cena bude zdať prehnaná ale podotýkam že to je prírodná kozmetika. Ak ste ochotní zainvestovať tak si ju zaobstarajte a potom mi dajte vedieť ako ste spokojní.


Zatiaľ Pá.   

1 komentár:

  1. Nemám problematickú pleť, ale rada čítam recenzie :) Táto sa ti naozaj vydarila :)
    BellesFleus

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...