24. 9. 2019

Báliček od sonnentor :)


Ahoj

Cez dovolenku som bola pozvaná na návštevu do sonnentoru o ktorej som vám písala článok TU. No a keďže som veľký milovník ich čajov a korenín tak mi spravili taký malý balíček od nich. No a to by som nebola ja keby si aj niečo neprikúpim. No a keďže začína jeseň tak o čom inom by som mohla písať ako o čajoch :) Dúfam že sa vám môj výber bude páčiť :)





Milujem plátenne tašky, takže ako prvú tu mám ich plátenku na ktorej sú vyobrazené ročné obdobia :)


Ako prvý čaj tu mám Uvoľnenie. Je to zmes medovka bio, list ostružiny bio, zelený ovos bio, nechtík bio, kvet čiernej bazy bio, kvet slnečnice bio, kvet ruže bio a kvet nevädze bio. Jedná sa o zmes ktorá by vás mala upokojiť.  Má krásnu kvetovú vôňu a nasladlú chuť.



Druhý tu mám ľadový džbán.  S tohoto druhu sú 4 príchuťe a ja mám konkrétne jahodu a zázvor. Tento čaj má pyramídové vrecúška ktoré sú kompostovateľné a keď si čaj vylúhujete môžete vrecúško otvoriť a ovocie zjesť. Skladá sa s bio jabĺk, bio ibištek, kúsky zázvoru bio, kúsky jahôd bio. Jeho chúť je lahodná a zároveň osviežujúca. Vrecúško necháte lúhovať 20 - 25 minút a keď do vody ešte hodíte ľad tak to je to pravé osvieženie. 



Tretí čaj je jubilejní a to konkrétne ku 25 výročiu sonnentoru v Českej republike. Skladá sa z medovky list bio, nechtík kvet bio,mäta prieporná bio, čierna baza kvet bio, jahoda list bio, slnečnica okvetné plátky bio, nevädza kvet bio. Tento čaj je špeciálny v tom že na každom sáčiku je citát od slávnej osobností. Ja tam najviac cítim mätu a jahodu. 




Štvrtý čaj je limitovaná edícia prázdninové osvieženie. Na stránkach som ho už ale nenašla. Skladá sa z citrónovej trávy, meduňky, verbena citrónová, ruža kvet. Voňia a chutí veľmi sviežo, je v ňom veľmi cítiť citrónová tráva.



Piaty čaj je práve moja milovaná adventná sada s ktorou odpočítavam dni do vianoc :) Písala som na ňu aj recenziu a len vsuvka každé dva roky sa mení obsah a aj obal. Čiže budúci rok bude nová adventná sada :)


Posledné čaje sú v takomto rozkošnom balení v ktorom sú 3 čajíky a to konkrétne dobrá nálada, usmrkánek a sluneční pozdrav. Každý sme dostali svoj mini balíček po prehliadke :)




Okrem čajíkov som mala v balíčku aj grilovacie korenie. Konkrétne mám na grilovanie zeleniny. Skladá sa z cibuľe, paštrnáku, estragónu, koriandru, petržlene, medvedieho cesnaku, nevädze, šalvie, kvetu nechtíka. senovky modrej a rias nori. Všetko v bio kvalite.  Zelenine dodáva veľmi zaujimavú chuť  a vôňu. Ja ho využívam aj na grilovacej panvici takže ho využijem celoročne.


Na ochutnávku som si vzala jedny raráškové guličky v čokoláde a ešte z Levandia levandu limo čo je ľevandulová malinovka ktorá je geniálna a určite vám ju odporúčam keď pôjdete do sonnentoru si ju kúpiť. A posledná vec je magnetka :)






Do konca roka Vám určite ešte prinesiem nejaký článok z výrobkami od sonnentoru :)

Majte sa krásne :) D.

2 komentáre:

  1. Taky mám ráda čaje. Ale převážně zelené nebo černé. Ovocné třeba vůbec nemusím. A to koření je parádní. Ještě jsem od této značky nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za mňa to je srdcovka. Určite odporúčam sa pozrieť aj na ich čierny a zelený čaj :)

      Odstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...