27. 10. 2019

OOTD :) Bonprix

Ahoj
Prinášam Vám tretiu časť mojej OOTD série v spolupráci s Bonprixom. Keďže od zajtra by sa vraj malo ochladiť tak som využila posledný pekný deň na menší výlet do Hlohovca, plus od dnes som odštartovala môj reštart o ktorom Vám chcem určite napísať. Keďže posledné dni mám trochu hektickejšie tak som načerpala aspoň trochu energie z dnešného slniečka :) No a môžeme sa pustiť do mojich troch outfitov :)





Ako prvú tu mám ďžínsovú tuniku. Má príjemný materiál, je vo svetlo modrej farbe, má super strih a rukávy sa dajú vyhrnúť. Keďže je z priedušného materiálu tak som ju v pohode vynosila aj v chladnejší letní večer. Skvelo sa hodí ku rifliam, legínam a aj nohaviciam. Na stránke už ale nie je no našla som tam veľmi podobný kúsok.



Druhou vecou je tričko s dlhým rukávom a potlačou. Je zo 100% bavlny. Farba je matná cyklámenová a má tam milí nápis good vibes only. Keďže je bavlnené tak sa mi ideálne hodí na takéto počasie pod bundu alebo mikinu.



No a tretím kúskom je práve bavlnená mikina s kapucňou. Ja som skôr v tomto období vyťažená na svetre no práve táto mikina ma zaujala svojou jednoduchosťou. Je tmavomodrej farby a na patentoch má červený pásik. Je príjemná a skvelo doladí outfit.



Dúfam že ste si toto krásne počasie užili a tú hodinu navyše ste nepremárnili :)
Majte sa krásne :) D.

4 komentáre:

  1. Já to mám zase naopak. Jsem zatížená spíše na mikiny, ale láká mě koupit si nějaký oversized svetr. Pěkné outfity.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) ja nosím mikiny do práce po väčšine alebo keď idem venčiť :)

      Odstrániť
  2. Krásné a praktické kousky :)) Určitě je během podzimu i zimy využiješ :)

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...