19. 11. 2020

Čas na plánovanie :)

 Ahoj

Keďže tu máme už polovičku novembra tak je na čase začať myslieť aj na diár pre rok 2021. Ja osobne som veľký maniak čo sa plánovania týka a po pravde čo nemám na papieri tak ako keby ani neexistuje. Musím mať zoznamy na všetko od obyčajného nákupu cez veci čo musím spraviť až po darčeky pre najbližších. Asi v polovičke roka som si zaobstarala blbovník no keď sa mi naskytla možnosť spolupracovať s i can academy tak som ani na chvíľu neváhala.

Ako prvý vám predstavím motivačný diár 2021.

 

 Už dávnejšie som mala možnosť tento diár mať a jeho „schopnosti“ sa mi osvedčili. Začnem asi úvodnou stránkou ktorá je na rok 2021 jednoduchá zemitá doplnená zlatou ktorá všetkému dodáva taký podtón neobyčajnosti. Veľkou výhodou je gumička ktorá drží váš diár a všetko v ňom pekne pokope. Po otvorení je na úvodnej strane ročný prehľad s vyznačenímy sviatkami a na ďalšej strane niečo ako mantra na každý deň. Na ďalších stranách sú osobné údaje a obsah. Potom vysvetlivky ako diár slúži, kruh života, 101 cieľov, sviatky, ročný plánovač, no a potom to začína. Ako základ tam je mesačný plánovač ktorý človek ako ja ocení, ja osobne si tam zapisujem ako mám ísť do práce, narodeniny, meniny po prípade nejaké stretnutia a veci podobné. Týždeň je na 4 stranách. Medzi mesiacmi sú dané citáty, nejaké úlohy a zhodnotenie mesiaca. Na konci diára je ešte voľné miesto na poznámky a kartičky na vystrihnutie. Na zadnej strane sa ešte nachádza krátky text nasledujte svoje sny a diár dopĺňajú ešte dve záložky. Je to taká menšia veľkosť vhodná do každej tašky, miesta na písanie tam je dosť veľa. Diár je uni takže vhodný pre obe pohlavia. Nakoľko mám dva diáre tak tento dám svojmu priateľovi keďže chcem aby si aj on plnil svoje sny a myslím že mu v tomto pomôže. 










 

Druhým diárom je Srdce ženy 2021.


 

 I can academy ho navrhla spolu so šťastnou ženou za ktorou stojí Stanka Sobolová ktorú veľmi rada sledujem na sociálnych sieťach. Veľmi som sa na neho tešila keďže budúci rok chcem zasvätiť zmenám. Kto ma sleduje už dlhšie tak vie že každý rok sa snažím sústrediť na určitú fázu svojho života ktorú chcem posunúť ďalej. Tento rok bol pre mňa dosť nároční takže sama viem že tú zmenu potrebujem. No ale späť k diáru. V prvom rade ma zaujala jeho krásna fialovo ružová farba so stromom na obálke. Taktiež má gumičku aby držal pohromade. Na úvodnej strane nájdete predsavzatie, na ďalších stránkach je citát a taktiež osobné údaje. Keďže je to diár pre ženy tak tam nájdete aj menštruačný kalendár a cyklický time – managment k čomu sa viažu aj 4 záložky, každá farba je pridelená k jednej fáze. Na ďalších 4 stránkach máte rozpísané ako môžete v dané znamenie využiť silu luny. Potom klasický rozpis sviatkov, školských prázdnin, ženské a mužské mená, volné mesiace na rozpis narodenín, ročný plánovač, prehľad rokov 2021 a 2022. No a potom už tam je mesační plánovač, nejaké úlohy alebo ciele. Oproti klasickému motivačnému diáru sa tento líši v tom že má týždeň na dvoj stránke a tým pádom menej miesta na zápisky, čo ale mne nevadí. Samozrejme tam je aj zhrnutie mesiaca. Na posledných stranách diára sa nachádza voľné miesto na poznámky, nejaké typy na darčeky, výlety a pod. No a na úplne zadnej strane sa nachádza nádherná maľovanka. Taktiež na zadnej strane prebalu sa nachádza nejaký opis diáru. 









 

Ja osobne som si počkala kým túto recenziu napíšem aby som si mohla do diára pre seba aj pre priateľa vypísať určité dátumy, sviatky, narodeniny a pod. Počas roka Vám na instagram budem pridávať aj nejaké fotky. Zaujímavé na oboch diároch je to že si ich môžete zakúpiť aj v českej verzii. Určite budem rada ak si ich zamilujete tak ako ja.


Majte sa krásne :) D.

4 komentáre:

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...