22. 12. 2020

OOTD s bonprix :)

 

Ahoj

Tohtoročná posledná spolupráca je s firmou bonprix. Vďaka tejto spolupráci som si uvedomila že aj pevnejšie ženy ako som ja si dokážu zadovážiť do šatníka krásne kúsky. Predsa len veľa krát som stála v kabínke s hŕbou oblečenia a nevedela som si nič na seba kúpiť, lebo buď mi bola daná vec malá alebo mi nesedel strih či niečo podobné. Vďaka tejto spolupráci som vystúpila aj zo svojej komfortnej zóny. Ale všetko uvidíte nižšie na fotkách.

 


 

Ako prvú vec tu mám dámske vianočné pyžamo. Ja osobne som veľký milovník Vianoc, ale veď to môžete vidieť aj na mojom instagrame. Toto pyžamo ma zaujalo už len pre jeho krásnu vianočnú potlač, materiál je super keďže je 100% bavlna. Nohavice majú na spodku ešte volní patent takže nie sú nejaké nepríjemné a hlavne neťahajú. 


 

Druhou vecou tu mám 2 – dielne balenie termo ponožiek. Už som z bonprixu jedno balenie mala a keďže som bola spokojná tak som si vzala aj toto druhé. Ja osobne mám problém čo sa gám na ponožkách týka keďže sa mi potom zle prekrvujú nohy. No tieto ponožky sú super majú krásnu potlač, netlačia ma, nezarývajú sa mi do nôh a su krásne teplučké. 

 



Poviem vám na rovinu že toto tričko bola láska na prvý pohľad. Jedná sa o tričko s dlhým rukávom a potlačou sovy. Na výber je z 3 farieb no ja som zvolila rubínovo červenú. Pre jeho dĺžku je úplne vhodné aj na legíny. Taktiež je zo 100% bavlny čo je za mňa super. Snažím sa teraz hľadať podobné materiály pretože predsa len keď máte na sebe ešte aj bundu a niekde dlho stojíte tak vám je teplo a spotíte sa, no keď máte na sebe nejaký takýto materiál tak sa to dá celkom vydržať.


 

Rozhodla som sa ukázať Vám aj fotku vďaka ktorej som vystúpila zo svojej komfortnej zóny. Nie som najchudšia a ja to viem, nejdem však preto ani vyplakávať ani nič. Snažím sa držať stravu, cvičiť no pri momentálnych stresoch, ale všetko časom pôjde. Keďže potrebujem na budúci rok nejaké spoločenskejšie oblečenie keďže budeme mať nejaké oslavy ak všetko pôjde ako má a corona poľaví, tak som sa rozhodla zvoliť šaty. Na žiadnej oslave som šaty nemala vždy len blúzku a nohavice alebo ¾ pod koleno. No tento rok sa to vo mne nejako zlomilo a dokonca som si kúpila 3 šaty, jedni budem mať aj na Vianoce takže sa môžete tešiť na fotku. No ale odbočila som od témy, šaty ktoré som si kúpila sú trošku obtiahnutejšie takže som zvolila pod ne tvarovacie body. Povedzme si to na rovinu ktorá z nás si trošku nedopomôže? Body je telovej farby, má tenké nastaviteľné ramienka, zapínanie je na háčiky a očká. Veľkosť som si brala o číslo menšiu od šiat.



 

Poslednou vecou na oblečenie tu mám krásny pulóver s V-čkovým výstrihom. Ja som si vybrala sýto zelenú farbu ktorá už ale nie je, no máte na výber ešte z 3 farieb. Materiál je 100% polyakryl, krásne sedí a má na rukávoch a dole patent ktorý je tak správne obtiahnutý. Je veľmi príjemní a ja ho veľmi rada nosím :)


 

Posledné dve veci mám tu mám neoutfitové. Jedná sa o dlhé náušnice v striebornej farbe. Dĺžka je cca 11 cm, majú po sebe malé kamienky tzv. štras. Krásne dopĺňajú celkový outfit a krásne predĺžia krk. 


 

Poslednou vecou je lampáš s efektom ohňa v komíne. Bývame v byte a práve takýto detail mi tu chýbal. Už si viem predstaviť ako sa zabalená v deke usadím na sedačku,do ruky vezmem čaj a knihu a v pozadí mi svieti tento lampáš. Je to také moje hygge. Len dopredu chcem upozorniť že to lampášu idú 2xC/LR14 baterky čo sú také väčšie valcové a nie obyčajné. 


 

Týmto chcem ukončiť aj tento rok. Potrebujem si po týchto náročných dňoch oddýchnuť ale určite sa sem tam ozvem aj na instagrame. Preto Vám želám krásne Vianoce v kruhu najbližších, bohatého Ježiška, hlavne aby ste boli zdravý a šťastní nový rok :)

Majte sa krásne. D.


1 komentár:

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...