10. 9. 2021

I Can academy - 101 dní k zdraviu

Ahoj

Pár týždňov dozadu sa mi do rúk dostal vďaka spolupráci s I Can academy denník 101 dní k zdraviu. Asi 3 roky späť som mala denník 101 dní vďačnosti, ktorý sa mi veľmi páčil. Dole si môžete prečítať krátku recenziu k denníku zdravia.



V prvom rade si musí každý človek uvedomiť že ako po fyzickej tak aj psychickej stránke musí byť v pohode. Tento denník by Vám v tom mal pomôcť. Má v sebe na každý deň ranný a večerný rituál vďaka ktorému sa naučíte mať svoje telo radšej a zistíte čo Vám dáva a čo uberá energiu. 


Ďalej Vás môže každé ráno inšpirovať čítať ktorý je na každej strane. V denníku sa nachádzajú povzbudenia a výzvy ktoré Vám po dobu 101 dní pomôžu zmeniť podvedomé programy a získať mentalitu zdravia. Zároveň tak jednoduchým spôsobom posilníte svoju vytrvalosť, čo Vám pomôže aj v ďalších oblastiach života. A na záver 3 praktické princípy podpory zdravia. Tieto princípy sú odmenou za vašu aktivitu. Veľmi sa mi páči aj jeho farba, keďže zelená vo mne vyvoláva pocit energie a pozitívnej nálady. Ak má sledujete na instagrame tak ste postrehli že sa nám s manželom narodil syn a práve v tomto období tzv. šestonedelia sa potrebuje žena dostať po psychickej a fyzickej stránke dokopy. Preto práve chcem využiť aj tento denník. Určite Vám potom dám vedieť ako mi je :)

Dúfam že sa Vám článok páčil :) Užívajte si ešte toto krásne počasie kým sa dá.

Majte sa krásne :) Pá.

1 komentár:

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...