23. 8. 2017

Elektrický strojček


Ahoj


Objavila som vec ktorá sa mi náramne hodí práve v tomto letnom období. Jedná sa o elektrický strojček pre ľahkú úpravu obočia zo stránky postovnezdarma.cz. Je to veľmi šikovná vecička o ktorej bude dnešní článok .


Môžete si o ňom prečítať: Chcete dosiahnuť dokonalého obočia, ale jeho vytrhávanie vás nebaví a na návštevu kozmetického salónu vám nezostáva čas? Zoberte to do vlastných rúk. Tento praktický elektrický strojček vám pomôže vytvoriť dokonalé obočie behom chvíľky. Použiť ho môžete tiež na ďalšie partie, na ktorých sa chcete zbaviť ochlpenia. Strojček je maličký a skladný, môžete ho tak so sebou brať aj na cesty.




Vlastnosti
Materiál: plast, kov, elektrické komponenty
Farba: ružová
Celková dĺžka: 13cm
Šírka britov: 1,6cm
Dĺžka štetca: 3,5cm
Rozmery hrebienku na obočie: 2 x 1,7 x 1,2cm
Napájanie: 1xAAA baterky (nie je súčasťou balenia)


Je to šikovná vecička. Hodí sa vážne asi najviac na cestovanie. Môžete si ňou bez problémov upraviť obočie no chĺpky trošku trhá. Ďalšou nevýhodou je že nie je k tomu návod, a ani náhradná čepeľ. Ku strojčeku je malý štetec na vyčistenie, no po rozobratí strojčeka a následnom zložení mi z ničoho nič potom prestal ísť a o pár dní zase fungoval. Ak ho chcete len na používanie na dovolenke alebo fakt len sem tam tak sa oplatí ho kúpiť no ak chcete niečo na dlhodobejšie používanie tak Vám odporúčam zakúpiť si už niečo kvalitnejšie a lepšie. Má svoje plusy aj mínusy.

Majte sa krásne J

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...