6. 2. 2019

Outfit článok - bonprix I.časť


Vítam Vás pri novom článku :) Dnes to bude opäť outfitový článok s 3 kusami oblečenia z bonprixu. Snažím sa si vyberať veci v ktorých sa cítim dobre a bude ich nosiť dlho. Preto som si vyberala hlavne kúsky ktoré môžem nosiť v teplejšie aj chladnejšie veci. Ukážem vám 3 zo 6 kúskov ktoré som si vážne zamilovala :)



Ako prvý kúsok tu mám baseballové tričko s dlhým rukávom. Materiál je super, má okrúhly výstrih, farba je čierno šedo melirová a hlavne sa mi páči spodný lem ktorý je okrúhly takže je vpredu aj vzadu dlhší a nefúka mi na kríže. Ja ho mám vo veľkosti 40/42. Nosím ho asi najčastejšie lebo je vážne pohodlné a hlavne skvelo sa hodí k rifliam :)



Druhým kúskom je flisové tričko s dlhým rukávom. Ja som si vybrala bobuľovú farbu a veľkosť 44/46. Hneď som si ho zamilovala. V chladnejších dňoch pod bundu je ako stvorené, super na ňom je že má rolákový golier takže mi zahreje aj krk. 



No a tretí kúskom na dnes je mikina s gombičkami. Farbu som si vybrala tmavoolivovú a veľkosť 44/46. Super na nej je že je z vnútra zateplená takže je vhodná aj na jar alebo začiatok jesene s čoho sa veľmi teším keďže na začiatku septembra sa opäť chystáme na poľovnícke slávnosti kde sa mi práve táto farba bude hodiť.



Dúfam že sa vám môj výber páčil. Samozrejme viem že nepatrím práve k najchudším ženám, no prečo by som sa nemohla aj cez to všetko pekne, farebne a hlavne pohodlne obliekať? Veľmi dlho mi trvalo kým som nabrala ako takú odvahu aby som si neobliekala len tmavé veci. Preto vám určite chcem ukázať ešte mnoho outfitov ktoré budú dostupné v obyčajných obchodoch alebo dokonca v sekačí.

Majte sa krásne :) Pá


2 komentáre:

  1. Krásný výběr. Já jsem pro barevné oblečení, hezky tě rozzáří a sluší ti to v něm. Ani já nepatřím k nejhubenějším a výrazné barvy nosím moc ráda. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...