20. 2. 2019

Sonnentor

Ahoj

Opäť sa Vám hlásim s recenziou na moje obľúbené sonnentor čaje. Dnes vám okrem čajov a korenia ktoré som dostala na recenziu ukážem ešte 3 druhy ktoré som si kúpila alebo dostala od rodiny.





Ako prvým začnem balíčkom. Nachádzali sa v ňom 2 čaje, korenie a krásny hrnček :) Kto ma sleduje už dlhšie na IG, tak vie že milujem hrnčeky, takže ma tento úlovok nesmierne potešil :) Porcelánová čajová šálka „slnko“ s podšálkom má 250ml, je vhodná do umývačky riadu. Jedná sa o český porcelán a má krásny motív ktorý vypadá ako ručne maľovaný. Keby k nemu pridáte nejaký čaj a keksíky alebo kávu tak máte úžasný darčekový set.








Čo sa týka korenia už dlhšie si kupujem sonnentor škoricu, takže keď som v balíčku našla bystrá hlavička korenie zasa dobre! bola som nadšená. Korenie sa skladá so škorice, kardamómu, klinčekov, pomaranču, anízu a muškátového oriešku. Môžete si s ním dochucovať kašu, ovocné šaláty, jogurty alebo dokonca aj kávu. Ja si vždy posypem trošku vrch kávy. Má potom lepšiu chuť a krásne vonia. Krabička má 70g. Ak ale nie ste moc na sladké tak majú potom aj slané korenie na mäso a podobne. Ja som si už pár druhov vyhliadla tak si po neho skočím :)





Od korenia prejdeme na klasické vrecúškové čaje. Ako prvý tu mám jemný kurkumový sen.  Tento je pre spokojné bruško. Teplá jantárová farba a harmonická chuť vanilky a škorice nabáda k pohode a oddychu. Ja v tomto čaji cítim hlavne škoricu, ktorá ma tak nejako upokojuje a jeho farba mi pripomína slnko :) Mám rada čaje ktoré krásne voňajú a sú niečim zvláštne.






Taktiež druhý čaj zlatý kurkumový sen ktorý je na odolnosť a silu. Do tohto čaju si môžete dať trochu mlieka a máte náhradu za kávu. Milo ma prekvapila táto chuť keďže bola naučená na niečo iné. Odporúčam vám ho skúsiť s tým mliekom, po jazyku sa Vám rozhostí jemná korenistá chuť. Ak nie ste moc zástancom vrecúškových čajov tak vás možno potešia viac aj ich druhá varianta a to sypaná.





No a teraz prejdeme na produkty ktoré som si kúpila alebo dostala :)
Ešte pred Vianocami som bola na školený v Trenčíne no a kým som mala čas objavila som obchodík s názvom Malý princ, v ktorom mali neskutočný výber výber práve sonnentor čajov. No a keďže sa blížili Vianoce, siahla som po ježiškovom nebeskom čaji. Čaj sa skladá zo škorice, medovky, ostružiny listu, pomarančovej kôry, sladkého drievka, klinčekov, jablka, nevädze a nechtíku. Mne táto vôňa strašne pripomína vianočné rána keď všade rozvoniava ča, koláče a vo vzduchu je už štedrovečerná príprava :) Pripomína mi to hlavne detstvo. Cítim tam hlavne škoricu a jabĺčko.





No a na záver som si nechala dva sypané čaje. Prvý je kúzelný nápoj ktorý sa skladá z maliny, medovky, ostružiny, lipy, nevädze, nechtíka, rozmarínu, materinej dúšky a ruže.  Toto je taký ten čaj ktorý vám chuťou a vôňou pripomína jar a teplé jarné večeri.






A  ešte tu mám medovku ktorá je dobrá na imunitu, má antibakteriálne účinky, pomáha proti nespavosti, pomáha hojiť rany a veľa iných.




Za mňa sú toto moje najobľúbenejšie čaje. Odporúčam vám sledovať ich IG účet, stránku pre ČR a taktiež stránku pre SR. Určite Vám opäť prinesiem recenziu na ďalšie druhy keď si dokúpim zásoby :)

Majte sa krásne :) Pá

4 komentáre:

  1. Čaje vypadají krásně a určitě dobře chutnají. Líbí se mi i to koření.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Za mňa je sonnentor top :) A som veľmi rada že som ho objavila aj v našom meste :)

      Odstrániť
  2. Sonnentor mám moc ráda a ta koření do káv vypadají skvěle!

    OdpovedaťOdstrániť

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...