3. 12. 2013

December



A máme tu dlho očakávaný december. Veľa z nás sa na neho teší už len preto že sú Vianoce, Silvester, môžeme byť zo svojimi rodinami a hlavne má snežiť. Lenže tento rok nám nejako nechce nasnežiť. Ráno vstanem pozriem cez okno a čo to?? Slnko svieti tak že si mám sto chutí obliecť tričko s krátkym rukávom a ísť von, ale to by asi nebol najlepší nápad. Za oknom síce slnko svieti ale inak je zima. Červený nos, dopraskané pery, suché ruky a ľudia v zimných bundách mi to iba potvrdzujú. A práve cez zimu mám najväčšiu zásobu krémov na ruky a balzamov na pery. Aj keď nosím rukavice moje ruky v zime trpia a tak som si zaobstarala z Oriflamu krémy na ruky. 
1.) Brazil Nuts hand crema - Nepatrí medzi tie najhustejšie krémy :) Vonia po orechoch a dobre hydratuje ruky. Ja ho hlavne používam v práci keď potrebujem okamžitú hydratáciu.
2.) Chocolate Dream - Kto je čokoholik ako ja tak ho určite tento krém poteší. Je to hustejší krém a vonia po čokoláde, úplne ho zbožňujem :)
A samozrejme mám aj svoju obľúbenú zbierku balzamov na pery bez nich si neviem predstaviť žiadne ročné obdobie :)


Ako si môžete všimnúť preferujem Avon a Oriflame :)
Zbožňujem sladké vône a od toho sa odráža všetko :
1.) Avon naturals vanilla
2.) Essence KISS care LOVE (04 caribbean surnise)
3.) Oriflame hojivý zázrak
4.) Avon naturals peach and cotton
5.) Avon colortrend juicy raspberry
6.) Avon naturals eatermelon
Tieto balzamy sú fakt dobré, krásne voňajú. Moje pery sú potom krásne hydratovane a nebolia ma.

Nakoľko sa blíži Mikuláš a Vianoce na ktoré sa asi každý teší tak som si kúpila v KIK za 1€ také zlaté náušnice a budem ich v tomto období nosiť.
A samozrejme že mám už pre svojich najdrahších nakúpené darčeky. Teraz ma čaká už iba napiecť Vianočné koláče, upratať a tešiť sa na blížiace sviatky.

Zatiaľ Pá:)

6 komentárov:

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...