28. 11. 2014

Uniknihy



Ahoj.

Dnes vám prinášam ďalšiu recenzie na e-shop. Tento krát to je e-shop Uni Knihy. Na tomto e-shope nájdete skôr odbornú literatúru. Skôr tu teda nájdete vhodní darček pre rodičov, či súrodencov ktorý chodia do školy. Ja som si z tejto stránky vybrala knihu od Pavla „Hiraxa“ Baričáka – Šlabikár šťastia 2 (Sebapoznanie, súvislosti, sebapremena).



 

Vydavateľstvo: Hladohlas
Rok vydania: 2014
O knihe: Prečo si človek priťahuje „zlého“ partnera? Prečo sa nám neplní to, po čom túžime? Ako urýchliť zámer? Čo je dôvodom prehnaného ospravedlňovania a sebaobviňovania? Ako riešiť tlak ohovárania a závisti? Aký je skutočný pôvod choroby? Čím viac druhým pomáhate, tým viac vám škodia?
Druhý diel Hiraxovho Šlabikára šťastia vám odpovie nielen na tieto otázky, ale aj vysvetlí model a vznik „obete“, tichého a agresívneho energetického upíra, zrod opičej lásky, dôvody nízkeho sebavedomia a príčiny rodenia sa strachov v človeka. Kniha chce pozitívne motivovať k vykročeniu na cestu sebapremeny a roztopenia duševných bôľov. Autor kladie dôraz na sebapozorovanie ako spôsob ktorí sa nám neustále opakujú, začatie vnútorného dialógu, zbavenie sa zlozvykov a programov, ktoré berú energiu a škodia. Prízvukuje dôležitosť vďačnosti, pokory, obety, osobnej disciplíny, sebaodpustenia, zastavenia prehnaného ospravedlňovania a sebaoviňovania. Šepká čitateľovi cestu sebapremeny cez sebapoznanie a objavenie súvislosti.
Cena: 10,44€ ak ste študent 9,67€.







Určite vám odporúčam si prečítať obe časti Šlabikára šťastia. Momentálne čítam prvú časť, takže sa môžete tešiť na recenziu. Dúfam že vám ešte prinesiem recenziu na tento e-shop. Na dnes to je všetko a o pár dní som tu zas.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

I Can Academy - I CAN Motivačný diár a diár Srdce ženy 2024

  Vítam Vás pri poslednom tohtoročnom článku. Dúfam že ste si Vianoce užili naplno, ja osobne mám asi 10 fotiek z celých Vianoc...